Mylos Restaurant

Τηγανητό Κουνέλι

  • 1 κουνέλι
  • 1/2 ποτήρι άσπρο κρασί
  • 1 κλαδάκι δεντρολίβανο
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1/2 ποτήρι αλεύρι
  • 1/2 ποτήρι λάδι για το τηγάνισμα

Κόβομε το κουνέλι σε μερίδες, το πλένομε και το βάζομε σε λεκάνη με το κρασί, το σκόρδο ψιλοκομμένο, το δεντρολίβανο και το αλατοπίπερο. Το αφήνουμε στο κρασί μερικές ώρες. Μετά το στραγγίζουμε, το αλευρώνομε και το τηγανίζομε σε καυτό λάδι λίγο από τη μια και λίγο από την άλλη πλευρά.

Άλλες Συνταγές

Χανιώτικο μπουρέκι

Παραδοσιακό Κρητικό 'Μπουρέκι': Γλυκό, αρωματικό, ένα απολαυστικό ελληνικό έδεσμα.